Es

Cat

En

Blackwall™ s'especialitza en el lloguer i instal·lació de parets modulars temporals i panells per a esdeveniments, exposicions, conferències, rodatges de pel·lícules o estudis fotogràfics. En qualsevol lloc on necessiti més parets.

Per a esdeveniments,
exposicions,
conferències.

Adapti el lloc i redissenyi el seu espai per donar resposta a les necessitats específiques del seu esdeveniment. Blackwall pot instal·lar-se en pràcticament qualsevol espai. Pot dividir una sala gran en espais més petits, definir un escenari per a una presentació de conferència o, simplement, crear un teló de fons elegant per a la seva exposició d’art o de productes. Combinat amb la nostra il·luminació, penjadors de quadres i altres accessoris contribueix a maximitzar l’impacte de la seva exposició.
La facilitat d’instal·lació i l’aspecte clàssic de Blackwall faran que el seu esdeveniment sigui perfecte i elegant.

01

Servei i personal

El nostre personal és expert a respondre a les seves necessitats i s’adapta amb professionalitat als canvis o alteracions d’última hora.
Abans del seu esdeveniment, estarem encantats de fer una visita a l’espai, sense cap compromís. Sempre és oportú veure el lloc, debatre sobre les opcions i aconsellar-lo sobre la distribució més adequada. Quan es tracta de construir parets, sabem el que funciona i sempre farem un esforç addicional perquè quedi satisfet.

02

Rapidesa de muntatge

Blackwall és un sistema de panells modulars amb un mètode d’unió únic que pot instal·lar-se de forma més ràpida i discreta que d’altres productes. No s’utilitzen eines elèctriques i es construeix en vertical, amb la qual cosa ocupa un espai molt reduït. Blackwall és perfecte per a situacions en les quals el muntatge i el desmuntatge han de ser ràpids.
Tenim l’objectiu que gairebé no s’adoni de la nostra, i en no-res les parets ja estaran muntades. Els nostres carros de càrrega amb rodes de goma introdueixen els panells al recinte on s’hagin d’instal·lar de manera ràpida i silenciosa.
Els panells Blackwall són molt lleugers i totes les superfícies estan cobertes amb un teixit suau, per la qual cosa no suposen una amenaça per als delicats sòls del recinte.

03

Flexibilitat

El sistema es basa en els nostres panells estàndard de 2 metres d’altura per 1 metre d’amplada, però disposem d’una gamma de panells més petits que ens permeten treballar amb gairebé qualsevol longitud de paret.
Tot plegat, combinat amb la nostra gamma de juntes de cantonada i d’unió i l’experiència del nostre equip d’instal·lació significa que sempre podrem trobar una disposició que s’adapti als requisits de cada client, lloc i esdeveniment.

Blackwall
​ofereix solucions per

Esdeveniments i servei de càtering. Protección de obras de arte y equipos técnicos. Divisors de sales. Exposicions d’obres d’art. Estands. Àrees de backstage. Zones VIP. Guarda-robes. Vestuaris. Magatzems. Murs de presentació. Zones de recepció. Àrees privades.

¿Té alguna consulta?

Accessoris

Vestuari

Vestuari compost per una cortina, un mirall, ganxos i llums opcionals.

Il·luminació

Il·luminació LED cromada i negra, ideal per a l’exhibició d’art.

 
Mirall

Mirall llarg amb una il·luminació discreta amb regulador. Es penja a la paret per estalviar espai.

 
 
Pantalla Concertina

Fàcil de desplaçar, segons les necessitats.

 
Sistema per penjar quadres

Vareta d’acer per penjar quadres, a l’estil dels expositors de galeries d’art. La vareta s’enganxa a la part superior del panell. El ganxo per a quadres es pot ajustar a qualsevol altura. Cada ganxo pot arribar a aguantar fins a 40 kg de pes.

Triangle de fixació

Adapta els nostres panells estàndard per convertir-los en un separador lleuger i independent o en un tauler d’exposició.

 
 
Penjador

Bloc de quatre penjadors robustos fixats a la part superior del panell.

Contacti amb nosaltres

Blackwall Barcelona compta amb una extensa llista de clients il·lustres i exigents, entre els quals tenim nombroses relacions llargues i consolidades, gràcies a l’atenció al detall i al nostre èmfasi en oferir un servei personalitzat, ens hem convertit en el proveïdor líder de projecció d’esdeveniments premium a Espanya. Barcelona ha contribuït amb orgull a alguns dels esdeveniments més prestigiosos.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la Política de privadesa i les Condicions del servei de Google.

Blackwall
¿Com t'agradarien al
teu esdeveniment?

Treballem per

penguin-books
bafta
va
christies
tate
university-of-westminster
walt-disney
national-gallery
barclays
animal-aid

Blackwall™ by Space Dividers SL.

Passeig de L’Estacio 29 6e 2a
43800 Valls (Tarragona)

Teléfono: +34 623424759

Email: info@blackwallbcn.com